Sødt

Vita Biosa Choko Protein Kugler

Vita Biosa Choko Protein Kugler

Ingredienser

  • Revet skal fra 1 økologisk citron
  • 80g OmBar Chokolade Mylk
  • 100g Cashew creme (Bettr)
  • 80g Vita Biosa
  • 20g Raw kakao (dragonsuperfood)
  • 10g Reishi (dragonsuperfood)
  • 15g Græskarkerne protein (dragonsuperfood)
  • 20g Chia protein (dragonsuperfood)
  • 15 g Mandelmel (dragonsuperfood)

Overtræk:

  • 1/2 plade 100% chokolade med orange (vivani demeter)
  • Evt vivani chokolade spåner

Fremgangsmåde

  1. Smelt chokolade over vandbad og rør sammen med cashew creme og revet citron skal
  2. Bland alle øvrige (tørre) ingredienser på nær VitaBiosa og bland derefter vitabiosa i massen så du kan samle det til en kugle
  3. Kom nu VitaBiosa kuglen sammen med chokolade blandingen og bland det godt sammen så det bliver en ny chokolade masse.
  4. Stil massen på køl og lad den sætte sig mens du smelter overtræks chokoladen
  5. Tag massen ud og rul små kugler du vender i den smeltede chokolade og evt videre i vivani chokolade spåner (også vegan)

Bag opskriften

Charlotte N. Breindahl er blandt andet uddannet Cand. Scient i Sports Science og Komplementær hormonterapeut. Hun benytter Vita Biosa til både lækre drikke, søde sager og i sin madlavning. I sit arbejde med sundhed, har hun særligt fokus på at fremme en god forbindelse mellem kroppens systemer for at opnå balance og stabilitet.

Seneste opskrifter

Se alle