Med fokus på kvalitet, økologi og bæredygtighed

Certifikater

Økologicertifikater

Biosa blev grundlagt på økologiske principper og derfor fremstilles alle vores produkter til både mennesker, dyr og jord udelukkende på økologiske ingredienser og vores produktionsmetoder optimeres løbende til at være så skønsomme for miljøet som overhovedet muligt.

Produktion & lager

Se certifikat

Indkøb & salg

Se certifikat

Jord & planter

Se certifikat

ISO 9001

Kvalitet er kernen i vores virksomhed og vi bestræber os på løbende at optimere vores processer og øge effektiviteten i vores arbejde. I Biosa har vi derfor et højt fokus på en effektiv styring af vores kvalitet gennem alle led i vores organisation og derfor har vi valgt at blive ISO certificeret.

Vegan Society

Vi er registreret hos Vegan Society, der er verdens ældste veganske forening. I Biosa støtter vi arbejdet i foreningen samtidig med, at vi ønsker at forsikre dig som forbruger om, at alle vores produkter er helt fri for animalske ingredienser.

Om vores certifikater

At have en holistisk og bæredygtig tilgang til sundhed og miljø har aldrig været vigtigere. Det var fundamentet for grundlæggelsen af vores virksomhed og er det stadig den dag i dag. I Biosa har vi i alle dele af organisationen et højt fokus på kvalitet og bæredygtige løsninger. Til fremstillingen af vores mange produkter, benytter vi os udelukkende af veganske ingredienser og rene økologiske råvarer fra naturen.