Vita Biosa Rødgrød

Vita Biosa Rødgrød

Ingredienser

(4 portioner)
250 g øko jordbær fra frost eller friske
100 g øko vilde blåbær fra frost
Ca. 3 mellem str. øko rabarber (skåret i mindre stykker)
75 g øko rørsukker eller kokossukker
2 knivspids vanilje
1/2 dl vand
4 shot Vita Biosa Bær (1 shot hældes over hver af de færdige portioner rødgrød).

Fremgangsmåde

  • Kom alt undtagen Vita Biosa i en gryde og varm op til alt er blødt og gennemvarmt.
  • Blend det med stavblender eller i en blender til det er ensartet.
  • Fyld på glas og stil på køl, natten over eller til de er helt kolde.
  • Inden servering kan Vita Biosa hældes over hver portion eller server Vita Biosa i shots glas som I selv hælder over grøden inden den nydes kold og frisk. Rør gerne Vita Biosa godt rundt i grøden.

Bag opskriften

Charlotte N. Breindahl er blandt andet uddannet Cand. Scient i Sports Science og Komplementær hormonterapeut. Hun benytter Vita Biosa til både lækre drikke, søde sager og i sin madlavning. I sit arbejde med sundhed, har hun særligt fokus på at fremme en god forbindelse mellem kroppens systemer for at opnå balance og stabilitet.

Seneste opskrifter

Se alle