Vita Biosa marcipanhjerter

Vita Biosa marcipanhjerter

Ingredienser

100 g mandler blendes til mel i en minihakker
50 g kokossukker
22 g Vita Biosa Bær
1 tsk kardemomme
1 knivspids vanilje
(Evt. 1/2 tsk mandelaroma)
25 g (til 40 g) græskarkerneprotein til at ælte i og rulle om inden massen sættes på køl.

Fremgangsmåde

  1. Kør det hele sammen i minihakkeren og form en kugle eller lignende, der stilles på køl i en skål minimum 30 minutter.
  2. Del klumpen i 4 og form enten hjerter eller
    kransekagestykker, der stilles på køl, mens chokolade smeltes.
  3. Overtræk stykkerne med vivani orange chokolade, hvid vanilje ichoc eller den chokolade du foretrækker.
  4. Opbevares på køl.

Bag opskriften

Charlotte N. Breindahl er blandt andet uddannet Cand. Scient i Sports Science og Komplementær hormonterapeut. Hun benytter Vita Biosa til både lækre drikke, søde sager og i sin madlavning. I sit arbejde med sundhed, har hun særligt fokus på at fremme en god forbindelse mellem kroppens systemer for at opnå balance og stabilitet.

Seneste opskrifter

Se alle