Vita Biosa choko-orange mousse

Vita Biosa choko-orange mousse

Ingredienser

  • 300 g skrællet sødekartoffel 
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl VitaBiosa 
  • Skal fra en hel øko citron

Fremgangsmåde

  1. Kog sødekartoffelerne i små stykker til de er møre
  2. Hak chokolade og skræl yderste af skrællen fra den øko citron og kom i blenderen sammen med VitaBiosa og de kogte sødekartofler 
  3. Blend godt, til ensartet masse og fyld på glas
  4. Drys med kakao nips og stil på køl nogle timer til den er helt kold

Bag opskriften

Charlotte N. Breindahl er blandt andet uddannet Cand. Scient i Sports Science og Komplementær hormonterapeut. Hun benytter Vita Biosa til både lækre drikke, søde sager og i sin madlavning. I sit arbejde med sundhed, har hun særligt fokus på at fremme en god forbindelse mellem kroppens systemer for at opnå balance og stabilitet.

Seneste opskrifter

Se alle