Gul Vita Biosa sorbet

Gul Vita Biosa sorbet

Ingredienser

150 g øko blomkålsris (fra frost) 
300 g øko mango (fra frost)
100 g øko ananas (fra frost)
2,5 dl øko plantedrik efter eget valg
0,6 dl øko Vita Biosa Ingefær
½ øko citron m. skal uden kerner
1-2 cm frisk ingefær eller ½ tsk ingefær pulver (kan undlades)
1 cm frisk gurkemeje eller 1/4 tsk gurkemeje pulver (kan undlades)
1 spsk. hampefrø

Fremgangsmåde

  1. Alle ingredienser blendes til en ensartet sorbetmasse og fyldes i 2-4 skåle eller glas.
  2. Nydes iskold straks efter servering.

Bag opskriften

Charlotte N. Breindahl er blandt andet uddannet Cand. Scient i Sports Science og Komplementær hormonterapeut. Hun benytter Vita Biosa til både lækre drikke, søde sager og i sin madlavning. I sit arbejde med sundhed, har hun særligt fokus på at fremme en god forbindelse mellem kroppens systemer for at opnå balance og stabilitet.

Seneste opskrifter

Se alle