Grønkålspandekager med fyld

Grønkålspandekager med fyld

 

Ingredienser

Pandekager

  • 40 g chiafrø
  • 50 g rismel
  • 50 g majsmel
  • 2½ dl risdrik
  • 2 æggeblommer
  • 50 g grønkål, uden stok og hakket
  • Smør til stegning

Grønt fyld

  • 100 g agurk
  • 50 g squash
  • 1 tsk. basilikum, fintsnittet
  • 1 spsk. sesamolie
  • 1 spsk. limesaft
  • ½ tsk. ubleget havsalt

Rødt fyld

  • 50 g tomater
  • 50 g radiser
  • 50 g rød peber
  • 1 tsk. koriander, fintsnittet
  • 1 tsk. Vita Biosa
  • 1 tsk. olivenolie
  • ½ tsk. havsalt

Fremgangsmåde

  1. Skær agurk og squash til det grønne fyld i fine tern, og bland det sammen med basilikum i en lille skål. Dryp sesamolie og limesaft over, drys med havsalt, og lad det
    trække.
  2. Skær tomater, radiser og rød peberfrugt til det røde fyld i fine tern, og bland det sammen med koriander i en anden lille skål. Dryp Vita Biosa og olivenolie over, drys med havsalt, og lad det trække.
  3. Bland ingredienserne til pandekagerne sammen. Steg dem på en varm pande i lidt smør i 2 minutter på hver side, eller til de er gyldne. Server dem varme sammen med de to slags fyld.

Bag opskriften

Lene Hansson bruger Vita Biosa i sin madlavning og har udviklet en række opskrifter, hvor Vita Biosa indgår som en unik ingrediens, der understøtter smag og løfter retterne på en helt særlig måde.

Seneste opskrifter

Se alle