Mælkesyrebakterier

Vita Biosa i stor størrelse: Fordele ved 3 liter varianten

Vita Biosa i stor størrelse: Fordele ved 3 liter varianten

Hvad er Vita Biosa?

Vita Biosa er en økologisk fermenteret drik, der kombinerer mælkesyrebakterier, urter og melasse for at skabe en unik og syrlig smag. 

Vita Biosa tilbydes i fire forskellige varianter, for at imødekomme forskellige smagspræferencer, og er tilgængelig i tre størrelser: 500 ml, 1 liter og 3 liter, hvilket gør det let for forbrugerne at vælge en størrelse, der passer til deres behov. 

3 liter varianten er praktisk for dig, der gerne vil spare penge på sigt og reducere emballageaffald. Samtidig har 3 liter varianten en lang holdbarhed på 6 måneder og behøver ikke at blive opbevaret på køl.

Vita Biosa fermenteres med 8 forskellige mælkesyrebakterier bl.a. Bifidobacterium longum og Lactobacillus acidophilus, økologisk melasse og 19 økologiske tørrede urter, herunder anisfrø, fennikelfrø, bukkehornsfrø og mange flere.

Alle varianter af Vita Biosa er veganske, sukkerfrie, glutenfrie og mælkefrie, hvilket gør dem tilgængelige for et bredt publikum med forskellige kostbehov​​.

 

De fire smagsvarianter af Vita Biosa

Som nævnt, er der fire forskellige smagsvarianter af Vita Biosa; den originale, Vita Biosa Bær, Vita Biosa Ingefær og Vita Biosa Hyben.

Vita Biosa Original kendt for sin rene og fyldige urtesmag, som kommer gennem fermentering med en unik blanding af 19 økologiske urter. Disse inkluderer blandt andet anisfrø, fennikelfrø, ingefær, og timian, der alle giver noget til drikkens smagsprofil.

Vita Biosa Bær tilbyder en let sødet smagsoplevelse, som naturligt stammer fra økologisk saft af aronia, solbær, blåbær og økologisk sødemiddel, Biosüss, udvundet af majs.

Vita Biosa Ingefær er en forfriskende drik, der kombinerer økologisk ingefærjuice og acerolabær. Denne blanding giver en let krydret og frisk smag. Acerolabær har et naturligt højt indhold af vitamin C, der bidrager til immunsystemets normale funktion. 

Vita Biosa Hyben med en let  syrlighed fra økologisk hybenpuré. Det er en unik smagsoplevelse for dem, der værdsætter den klassiske smag af hyben i en økologisk fermenteret drik​​.


Fordele ved at vælge Vita Biosa i 3 liter varianten

3 liters varianten af Vita Biosa tilbyder en praktisk løsning for dem, der regelmæssigt nyder denne økologiske, fermenterede drik. Med sin større størrelse er den lavet til at opfylde behovene hos flittige brugere, der ønsker at have Vita Biosa tilgængeligt i hverdagen. Denne variant giver både en langvarig forsyning, men understøtter også en mere økonomisk og miljøvenlig livsstil.

Ved at vælge 3 liters varianten af Vita Biosa får man blandt andet nogle økonomiske fordele. Den større mængde fører til lavere omkostninger per servering sammenlignet med de mindre flasker.

Det er et økonomisk smart valg for dem, der værdsætter at bidrage til en mere bæredygtig forbrugsmodel ved at reducere behovet for hyppige køb.

3 liters varianten fører desuden til en betydelig reduktion af plastaffald, hvilket mindsker det miljømæssige aftryk gennem produktets livscyklus.

Dette valg understøtter initiativet om at reducere plastaffald og fremmer en mere miljøvenlig tilgang i hverdagen, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker at bidrage til en grønnere fremtid.

3 liters varianten af Vita Biosa tilbyder også praktiske fordele, idet den imødekommer behovet for regelmæssigt forbrug med en forsyning, der rækker op til tre måneder. Det har den fordel, at forbrugere ikke skal genkøbe lige så ofte og giver mulighed for at dele med hele familien, hvis der er flere i husstanden, som nyder Vita Biosa på daglig basis.

Med en holdbarhed på seks måneder efter åbning, tilbyder denne størrelse en ubesværet integration i dagligdagen. Det er en praktisk løsning for dem, der ønsker en kontinuerlig og bekvem adgang til Vita Biosa.


Hvordan fremstilles Vita Biosa?

Vita Biosa fremstilles gennem en naturlig fermenteringsproces med mælkesyrebakterier, økologiske urter og melasse. I løbet af fermenteringsprocessen omdannes melassens sukkerindhold til organiske syrer - primært eddikesyre og mælkesyre. Dette giver en drik, der er naturligt selvkonserverende og har en unik syrlig smag. 

Den naturlige proces kan medføre små variationer i smagen fra variant til variant. Det er netop denne variation, der tilfører charme til hvert enkelt glas Vita Biosa.


Skal jeg drikke Vita Biosa rent eller blande det op?

Når det kommer til at nyde Vita Biosa, er mulighederne mange og varierede, takket være de unikke smagsprofiler af hver variant. Hver enkelt variant kan nydes på sin egen særlige måde, hvilket giver en skøn mulighed for at prøve lidt forskelligt. Her er nogle forslag til, hvordan du kan integrere de forskellige varianter af Vita Biosa i din daglige rutine:

Original: Med sin fyldige urtesmag er Original-varianten ideel til at give dagen en forfriskende start. Prøv den rent som et morgenshot eller bland den eksempelvis i et glas koldt vand for en forfriskende drik. Den vil også gå godt i en grøn smoothie for at tilføre et syrligt twist.

Bær: Den lettere sødet smagsoplevelse fra Bær-varianten gør den perfekt til eksempelvis at blande i frugtige smoothies eller juice. Den vil også komplementere smagen af friske bær eller frugter.

Ingefær: Med sin let krydrede smag er Ingefær-varianten en unik mulighed for at støtte dit immuforsvar - takket være sit indhold af acerolabær, der har et naturligt indhold af vitamin C, der bidrager til immunsystemets normale funktion. 

Hyben: Med sin naturligt søde og let syrlige profil, er Hyben-varianten ideel til at blande i både varme og kolde drikke. Prøv den eksempelvis i din morgen te for en sød note eller bland den i en smoothie med sommerfrugter for en forfriskende drink.

Du kan drikke Vita Biosa når som helst på dagen. Nogle elsker at drikke den på en tom mave og starte dagen med den, mens andre foretrækkerat drikke den i forbindelse med måltider. Vita Biosa kan indtages rent eller blandet med: Vand, smoothie eller juice og drikkes umiddelbart efter opblanding. Vores anbefaling er, at man drikker 30 ml om dagen, men man kan sagtens drikke en smule mere. 

Vita Biosa er en alsidig drik, der nemt kan tilpasses individuelle smagspræferencer og daglige rutiner, hvilket gør den til et fantastisk supplement til enhver livsstil​​.


Hvor kan jeg købe Vita Biosa?

Alle fire smagsvarianter af Vita Biosa – Original, Bær, Ingefær og Hyben – kan købes på Biosas webshop i tre størrelser. Dette giver mulighed for at vælge præcis den variant og størrelse, der passer til dine smagspræferencer og hverdagsbehov.

Læs næste

Sådan kan du øge dit indtag af mælkesyrebakterier naturligt